19 marzo, 2006

Presentació del projecte


El meu gran projecte és aquest viatge que tindrà seguiment en aquest blog. Aquest projecte es tracta d'un viatge amb bicicleta d'una duració aproximada tot i que no segura, de més o menys un any. Es tracta ni més ni menys que de agafar-me un any sabàtic per poder recórrer Europa i Àsia tranquilament als lloms d'una bicicleta, sense cap mena de presse ni pressió de dates ni horàris per tornar

A priori pot semblar una bogeria, una animalada, una excentricitat, ..... però es tracta d'un somni que fa temps que tinc al cap, i que estic molt i molt a prop de fer realitat!

Hi ha una frase que il·lustra molt bé un dels motius i motivacions del meu viatge:
"S'ha de viatjar per adonar-se que una passió, una idea, una persona, només són importants si resisteixen una projecció a través del temps i de l'espai; allunyant-nos podem curar-nos de la deformació de proximitat de la que tots estem atacats" Josep Pla (1942).

A part d'aquesta frase que li dóna un toc cultural a la meva presentació, hi ha tot un seguit de motius pels quals prenc la decisió de far aquest viatge que aniré explicant poc a poc a mesura que avanci el proçés de preparació del mateix.

Mencionar també que l'inici previst pel viatge és a inicis-mitjans del mes de agost '06.

De moment, això és tot! Salut i fins aviat!

25 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Qué crack! Un exemple ha seguir per tots nosaltres. Espero que vagis posant fotos i coses d'aquestes. No val quedar-se a frança 1 any i fer veure que has arribat a Pekín eh!!!
Molta sort doncs Ferran!!!

3/26/2006 9:08 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Uns collons com un toro! aki el meu toc cultural pel teu projecte jaja! No qualsevol s'aventura a fer el k faras..Gas i cremor cap a Asia xaval..i pensar k a mi em fa cosa anar cap a santiago..Això ja ho tens fet company!Ara no vagis deixant fills pels puestos malparit!!!

4/04/2006 8:18 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Suposo que per a qui et conegui no el sorprendrà el més mínim el "percal" al que t'estàs a punt d'aventurar, tot i això "pedalant cap a Orient" supera amb escreix tot el que hagis pogut fer fins ara (bueno em venen a la imatge imatges de bcn que són insuperables: karaokes, vilamarí 126, festes, putis... ufff!!!). Només dir-te que sàpigues que personalment, jo t'admiro pel que faràs i pensa que aquest viatge de ben segur serà el primer de tants altres. I pensa que si mai en fas un que passi per Holanda jo t'hi acompanyaré!!!
Bueno res més, suposo que ja aniràs renovant la pàgina i així podré delirar una estona més...
Felicitats i ens veiem demà al Juventus!!! Que gran!
XUKRUT

4/10/2006 11:59 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ara sí k m'ho hauré de creure. Penso k estas "pillat" però deu ser k ets així. Jo només puc dir k si tot ho fas amb l'entusisme amb k entrenes els nens... segur k te'n surts de conya!
Tu disfruta-ho a tope k els altres ens anirem menjant els "marrons" per akí.

4/11/2006 4:00 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei som uns colegues d'en XUKRUT, que acabavem de viure com el Barça acaba de passar a la final de la Champions League.
Esperem k tinguis tanta sort km ells i que el viatge et sigui de profit.

Salut Xukur!

4/26/2006 11:37 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

He estat dos dies anant amb bici amb el Ferri i m'he adonat que lo de anar a Xina, més que una bogeria és un privilegi...La Qualitat de Vida, el món, tot guanya importancia pel simple fet de ser tu amb tu mateix la bici i poca cosa més el que arriba alla on vol, sense estressos ni pressions...és una passada el que unes alforges Topeak poden donar de si! Ser un ciclista sibarita és la polla! Allez Virranke! jajaja!

5/02/2006 10:35 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Estas loco cuando pases por iran pregunta por roldan que se hizo amigüitos cuando estuvo por alli.
No se si tendras novia, pero te va a acompañar?, como te vas a comunicar con ella, si tienes un telefono, aunque no se como lo cargaras podias darlo y te podriamos de vez en cuando dar animos, por que la verdad eres un valiente. Espero que te vaya el viaje muy muy bien y que nos contestes esto nos ayudara a quien sabe, algun dia animarnos aunque sea a descubrir nuestra nacion.
Aunque estes lejos acuerdate de la gente que te espera

5/08/2006 6:37 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

eiiiiiiiiii!!
Potser si q estas una mica xalat..xo nen...aprofita-ho!!és ben bé q akesta frase d'en Pla ho diu tot!! Aprofita l'experiència, coneix molta gent i ja saps..portat bé ;)!!! Espero q et vagi mooolt i moooolt bé i que vagis informant de com va tot!!

5/13/2006 1:40 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ramon Bassols: Una experiència de conviure durant 3 anys amb tu em fan veure que fas realitat el somni de qualsevol persona: fer allò que desitges, allò que t'agrada com a bon esportista que ets i que ni fred ni muntanyes ni persones t'ho impadeixen. ÀNIMS FERRIMAN.

5/20/2006 11:46 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bones cunyat!!!Fa molts dies que et dic que t'escriuré quan em vingui la inspiració, però la veritat és que no arriba mai...Només dir-te que tot i que penso que és una bogeria, tens tot el meu suport!!És el teu somni i a això ningú si pot oposar, el que estàs a punt de fer és d'admirar!!
Ah!Recorda que quan tornis m'has promés una cunyada,eh?jejeje!!
Molta sort!!!

6/01/2006 11:19 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Molt bé Ferran, ja falta poc pel teu gran projecte. QUina enveja cabron!!! Bé espero que ens veiem abans de marxar i fem la ultima sortida a caminar o pedalar que jo ja puc començar a fer algun cosa.
Penja moltes fotos tio i sobretot disfruta-ho, disfruta-ho molt.
Xavi COMAS

6/03/2006 10:03 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bé amic, ja tenia noticies del teu projecte i des del primer moment no vaig dubtar pas, que si ho portaves entre cella i cella o faries.
Suposo que dir que estàs torrat seria poc original, però t'has parat a pensar lo ben parit que pot ser anar en bici per el pantà d'Oliana fins a Pons ?, però per a tu es poc, tu cap a la Xina. Son collons.
De ben segur que ens veurem abans de marxar, però no he pogut resistir la temptació d'escriure i deixar testimoni del nostre suport (també la resta de familia).
Ah !!! dius 1 any +/-..., no oblidis que el proper juny de 2007 tenim una "paxanga" a Montreux.
Sort i una forta abraçada. Et seguirem.

6/03/2006 10:06 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Titot! com sempre...fas el que dona la gana! ajjaaj!!!
Com diuen tots: "estàs ben boig" pero suposo que això d'estar sonat, per tu, es com una forma de viure. Així que només em queda desitjar-te un bon viatge i molta sort! ok!?
Á veure si quedem abans de que marxis per fer unes birres!
A cuidar-se!

6/03/2006 6:28 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Tocat de collons!
Es teu collons quina aventura! es tan bèstia com l'any quu vam passar a l'antro de Vilamarí 126.
Kapo, esper que l'aventura et vagi de puta mare i disfrutis de la teva passió!
Fer bogeries!
Molta de sort Kapo!

6/07/2006 10:23 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola ferran, hosti tu això sembla que va en serio.Molt bé,estic content per tu,tens la sort i els collons d'engegar un viatge que molt poca gent farà al món.Segur que quan tornis tindràs un milió d'anecdotes per explicar, això si no vols tornar a marxar.Segur que arribes a la xina,i sobretot aprofita tot el que puguis i disfruta de tants paisatges i gents diferents que desprès ens hauràs de fer cinc cèntims.Sort i igual ens veiem a l'agost nosaltres estarem voltant per europa.

Xavi capdevila

6/08/2006 8:23 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ep XuKur!!!
Per no dur la contraria a la resta, Estas penjant!!!
Pero penjat dels collons!!!!
Ara nen, l'enveja que ens fots amb aquesta aventura!!
Ke la pateixis poc i la disfrutus molt!!
Cuida't, i ja ens aniras explicant

6/12/2006 9:08 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran!! Jo sincerament no penso que estiguis boig, penso que és un projecte genial,i t'admiro pq tandebó tots tinguéssim la força de voluntat i els "collons" que tens tu, per fer realitat els nostres somnis! Espero que ho disfrutis molt!! i que ho fagis realitat!! Molts ànims!!!I molta sort!!!

Karol!

6/19/2006 9:40 a. m.  
Blogger síl said...

Ei! Ferran sóc la sílvia de girona akella noia a la que per coses del destí vares coneixer a platja d'aro y a la que vares prometre matrimoni desprès del teu viatge d'aventures...jejejeje
Gracies a tu i akest blog em faras participant passiva del teu viatge cosa que m'agradarà molt!! Espero de tot cor que gaudeixis molt d'akesta oportunitat entenc i espero que això t'enriqueixi més com a persona si això es possible (ho diu una noi que et coneix poket però els teus amics sempre parlen de tu molt, i molt i molt bé).Moltísisisisisma sort FERRAN!!

8/02/2006 12:35 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ferri,estem al bar de l´estadi hi ha un client que quant tornis diu que tens un sopar pagat al hotel canut, be pero com tu nomes t´agrada el menjar xines, ja hi anire jo, je je je (sara, joan, doris).

8/16/2006 12:43 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ei ferri!!! ja veig jo que t´ho passes bé..... jejejeje... weno noi, nomes dir q t'animis a fer'ho bé pq nosaltres sabem q tu ho pots fer!!!! anims i t'esperarem a andorra amb els braços oberts!!!! ese ferri, ese ferri eh,eh!!! el ferri, el ferri, el ferri es cojonudo, cm el ferri no hay ninguno!!!! qui es el millor?? el ferri si senyor!!!! jejeje...anims campio!!!!

8/16/2006 10:19 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ei ferran... nose que decirte.... bueno, decirte que si lo haces bien jugando a hockei, pueds hacerlo bien para pedalear hasta la xina.... jajajaja!!! supongo que te habras esforzado bastante eh!! Animo campeon, seguro q lo conseguiras y lo haras muy bien!!! te deseo mucha suerte en este enorme viaje!! q te diviertas!! cuando te sientas cansado y no sabes en que pensar, piensa en los chillidos que yo pegaba en animar al h.c.andorra!!!! y por eso quiero que te acuerdes d este: ANIMO FERRAN!!!! un besote

8/16/2006 10:21 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bon dia gran capita, fa dies que no sabem res de tu, que tal per als alps son tan macos com diuen i tan durs (per a tu segur que es una paxangueta), des de la comella city t´enviem molta força per a la teva gran aventura, d´un que t´admira per la teva força de voluntat, anims i una forta abraçada.

8/18/2006 5:43 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ardilla sorpresa
La mare del tano! quins collons que tens "capo". Molts ànims i vagi tot de puta mare. Espero que aquesta experiència et serveixi per l'altre gran cami: LA VIDA! FELICITATS , ets un valent! Una abraçada

9/13/2006 7:09 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei Ferran, sóc un compi de triatló d'en Xavier Torrades. Ets un crack per fer el q fas, tens molt valor i espero q ho aconegueixis, una abraçada.
Albert

9/21/2006 7:53 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran!

Em dic Anna i treballo a Catalunya Ràdio. Ens agradaria contactar amb tu abans que marxis per poder fer-te un petita entrevista. Ens agradaria que et posessis en contacte amb nosaltres al correu

terra@catradio.cat

Posa'ns algun telèfon de contacte.

Moltes gràcies!

3/19/2007 7:57 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home