31 marzo, 2006

Presentació II (recorregut)


En aquesta segona part de la presentació del meu projecte, descriuré una mica l'itineràri aproximat del mateix.
Es tracta d'un recorregut per Europa i Àsia que passarà, en principi pel següents països:

  • França
  • Suïssa
  • Itàlia
  • Austria
  • Alemanya (zona sud, fins a arribar a Munic)
  • Països costa balcànica (Bòsnia, Sèrbia, Albània, Macedònia,....) --> Aqui hi pot haver multitud de variacions de la ruta a seguir en funció de multitud de paràmetres. Vull dir amb això que no tinc una ruta fixada invariable al pas pels balcans.
  • Grècia
  • Turquia
  • Iran (depenent de les últimes notícies polítiques, ja que si al Bush se li fot al cap que hi ha de fotre bombes a saco, doncs hauré de buscar una alternativa....)
  • Pakistan (pas a la Xina per la Karakorum Highway)
  • Índia
  • Nepal
  • Xina

A grans trets, aquests seran els països que m'agradaria visitar. És possible però, que finalment hi hagin variacions en la meva ruta que ara per ara són impossibles de preveure.

Aquest recorregut ve influenciat una mica per les condicions meteorològiques que espero trobar, ja que marxant a l'agost (que ja sé que no és la època ideal però abans m'és impossible) aniré de cara a l'hivern. D'aquesta manera, intentaré que els mesos més freds (desembre, gener, i febrer) coincideixin amb la meva estada a països més o menys "càlids" com Turquia (zona sud), Iran (zona sud-oest), i la India. Una vegada hagin passat aquests mesos més durs a nivell meteorològic, la intenció és tornar cap a Pakistan per fer el pas a la Xina per la "Karakorum Highway", ja que fins al mes de maig el pas de Pakistan a Xina està tancat al trànsit per la neu acumulada en aquest punt.

Bé amics, ja hi ha publicada una petita part més del projecte!

Aupues, a cuidar-se!

10 Comments:

Anonymous Anónimo said...

ei malparit, soc en Quim de Girona, l´amic de l´albert, i els tres vàrem batir el RECORD GUINESS d´aixecament d´ampolles de cava de "can paixano" de la barceloneta. Això que vols fer amb bici és més fort. Molt d´ànim andorrà!!!!!! i deixa el pavellò ben alt!!

5/30/2006 4:02 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bona niiit atreviiiit!! Soc la germana de l'albert. Quan el meu germa em va dir el que volies fer vaig flipar pero ara que he vist el web encara mes... que guai!!! quina enveeejaaa tiiiiiu... ho dic mes per lo de viatjar que per lo de la bici... el meu maxim ha estat la festa del pedal de girona...jajaja... Res, passa-t'ho super be i en els moments xungos tu pensa que tot el que puja ha de baixar... jajaja... o almenys aixo diuen, no?
Nosaltres no se si et podrem ajudar gaire pero sapigues que des de girona t'admirem, et recolzem i t'anirem seguint pel web... espero que et vagi tot molt be!!!

5/30/2006 11:38 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Olaaa FeRRaN!!!Soy YoAnA* una alumna tuya de andorra!!! Texo muxo d menos!! Espero que este sueñO q tantO deseas se haga realidad y que todo te vaya genial!!Y sobretoT que todo te vaya be en salud durante el viaje!!
EsperE que alguna vegadA ens tornem a vEr, aunq es dificil..para q engañarnos...xo no impOsiblE!!!Me alegro muxo de que fuerAs mi monitor!!!
wenO ire visittando tu pagina para ver como te va!!sOlO decirte q espero que en el vieje te vaya todo genial!!!besitOs!!

6/01/2006 7:44 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

olè tus huevos. enhorabona i molt sort!

6/03/2006 1:17 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

entrenadoorr!!
e tio ponte en serio aztelo en una semana y te lo sacas de encima jajaja no tio ahora en serio, eres un matao y un motivao jajaja a kien se le ocurre... vaya tela...
bueno ex-entrenador q te vaya todo de lujo y ya iras actualizando la web y en los momentos de bajon te pones a escuxar mi cd y no paras jajaj enga kalamar animos y pa xina!!

6/14/2006 1:16 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola ferran sóm la mónica almeyda, la glòria llarden i el dani zamora. t'escrivim per desitjar-te bona sort i que arrivis ben lluny pedalant. La veritat és que estem aqui de xaxara i hem pensat: fotem-li un escrit al ferran i que s'animi a visitar-nos a ciutat de valls (que ja no et ve d'aqui fer una volteta més...) i ens expliquis personalment el viatge. Tot i que no és tant lluny com covadonga, ge ge ge. Bueno pues esperem la teva visita ja!!!!!

Un pto molt gran, salut i molt sexe pel cami.

No et posis cap xinita a la motxilita...

Cuida't rei.¡

7/21/2006 7:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

potser això et servirà en moments difícils:
- full gasss
- no hay dolor
- no guts no glory
- it's all on your mind
- arrrrrrrenventar-ho tot
- força estarragallsssss

SORT PUTA, MOS LA VEIEM!

7/29/2006 12:42 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran!!!!!!!!!!!!!
Aqui desde Coma-ruga la Glòria, la Mònica, el Sergi, el Benet i en Ruperto seguim la teva travessia a travers la frança "profonde"...cap a l'Orient, quina enveja! Nosaltres aqui pedalant per la mar i tu cap a la Xina. MANDA HUEVOS!
Et donem molts ànims i t'informem que en Benet pixa pel cul fa 5 dies... cuidado amb la "gastro" que hi ha una passa...i el Benet ja s'hi ha cagat.

Salut i molt sexe durant el viatge.

8/23/2006 12:51 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran!!!Soc un BTT de MOLLERUSSA, i et vui donar tot el suport que et faigi falta(que serà molt), anins!!!!!.Me assaventat del teu proyecte a travès del teu oncle de Bell.lloch, ja que ell sap que m'agrada la bici.
FORÇA FERRAN,t'anirè seguin amb les teves aventures.
RAMON MATA--mollerussa

9/04/2006 11:58 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran...
La veritat és que no parem de pensar en què deus estar fent, en si en algun moment et sentiras sol... mil coses. La veritat és que aqui parlem força sovint de tu, és una manera de tenir-te entre la gent que et coneixem...

Seguim animant-he i esperem noticies teves.

Anims.

Andorrans.

9/11/2006 6:53 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home