06 junio, 2006

Agraïments


Abans de parlar de res mes i de explicar més detalls sobre el meu projecte, m'agradaria agraïr molt sincerament tots els missatges i totes les mostres de suport que estic rebent tant a través de la web com a través del mail.
Moltes gràcies!

9 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Pel que veig, el teu entrenament ha estat molt dur: pujar sol al coll de la creueta amb dues bicis...quins pebrots!!!

6/17/2006 12:50 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Eeeee la viper de +bici al coll de la creueta la vaig pujar jo!jajaja!Veig k la web ja comença a ser algo molt serio, poder mes k el viatge...tota la rao del mon amb el comentari del material necessari anual...Massa farts anem vailet!ja ho deia la meva padrina jajaja!

7/16/2006 9:11 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ei ferri!!! ja veig jo que t´ho passes bé..... jejejeje... weno noi, nomes dir q t'animis a fer'ho bé pq nosaltres sabem q tu ho pots fer!!!! anims i t'esperarem a andorra amb els braços oberts!!!! ese ferri, ese ferri eh,eh!!! el ferri, el ferri, el ferri es cojonudo, cm el ferri no hay ninguno!!!! qui es el millor?? el ferri si senyor!!!! jejeje...anims campio!!!!

8/16/2006 9:52 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ei ferran... nose que decirte.... bueno, decirte que si lo haces bien jugando a hockei, pueds hacerlo bien para pedalear hasta la xina.... jajajaja!!! supongo que te habras esforzado bastante eh!! Animo campeon, seguro q lo conseguiras y lo haras muy bien!!! te deseo mucha suerte en este enorme viaje!! q te diviertas!! cuando te sientas cansado y no sabes en que pensar, piensa en los chillidos que yo pegaba en animar al h.c.andorra!!!! y por eso quiero que te acuerdes d este: ANIMO FERRAN!!!! un besote

8/16/2006 9:58 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola soc el richi ke tal ba per austria io ets molt gran i el meu idol bona estada a china
et desitxem molta sort desde mollerussa

9/01/2006 6:05 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Titoooot! soc el Buil! veig que el teu periple per arribar a Xina et va bastant correcte! i pel que llegeixo també fas algún que altre coll! jajajajaja! quina bèstia! Recorda que el pròxim repte es comprar en un lidl amb bici! jajaja! animos titola! que cada dia queda menys i aixì crec que se't queda petit!
full gas!

9/05/2006 10:44 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ep noi com va? Ja fa dies que buscava la web ,igualment estem bastant asabentats gràcies als diaris del teu famos viatge. Sembla que o portes de coña. Aprofita cada moment d'aquest viatge que sera inoblidable!
Nosaltres aqui t'esperem amb ganes pero sobretot contents per tu: El toni ja esta treballant amb mi al talego i ara estic de luxe. En el sopar de comiat de la cava no tenia ni idea de la magnitud d'aquest viatge. Seguim en contacte. Es increible! Ànim i trinxela: TONI, BRUNO, MIQUEL, LLUIS, IVAN. Una abraçada de tots.

9/05/2006 3:01 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola bandarra! Som la Paula, la Marta i la Irina. Estem llegint el teu diari i ens fas una enveja impressionant!
Tu camí de la Xina i nosaltres camí de la rutina!
Ahir estavem les tres recordant viejos tiempos i evidentment va sortir el teu nom! Les classes de no religió, el trio Ferran-Joanet-Robert,les bronques de la Mercé de la Bibliotèca, els gapos del Rafel,els coixins de pisicó, etc,etc...
MOLTS ÀNIMS I ENDAVANT QUE ESTEM TOTS AMB TU!!!!!!

9/24/2006 2:12 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola Ferran, soc el Lluc en aquests moments els pares m' estant ensenyant en una bola terraquia a on estas ... m' han ensenyat tot el recorregut,vull venir amb tu perque els meus pares m'obliguen a menjar de tot i tu sol menges pollastre, quina morra !! vull veuret aviat per donar-te una abraçada . Ah! el teu germà es el millor porter del mon !! ..... un peto molt gros i vine aviat !!!!!!!

11/26/2006 9:32 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home