16 agosto, 2006

Segona Cronica: Grenoble-Le Bourg de St.Maurice

A poc a poc em vaig adaptant als teclats francesos, ja veieu aue he pogut posar fotos dels primers dies..... al final resultara que tambe aprendre informatica!!!!

Doncs des de Grenoble fins aqui, la veritat es que el temps ha estat insegur i de vegqdes plugos, i m'ha fet estar alguna estona parat, pero tot i aixi he fet alguna etapa bastant maca, sobretot amb molta montanya...... Alpe d'Huez, Lautaret, Galibier, Iseran,......

He de reconeixer que el remolc pesa.... hi ha gent que quan em veuen arribar a dalt dels colls amb tota la carrega em tracta de boig, pero si els hi explico una mica tot el projecte ferranpedalant, veuen que es molt mes, i que val molt la pena arrossegar aquests quilets de material per "aketes costes"......


Aqui tenim una foto de l'Alpe d'Huez des de baix.....

Vaig deixar el remolc a baix i vaig pujar "com un rayo" a l'Alpe d'Huez, jajajaja, en serio, no em va adelantar cap ciclista..... jajajajaja!!!!


Una de les 21 corves mitiques de l'Alpe d'Huez

Panoramiques espectaculars aquests ultims dies.... la veritat es que aixo es molt maco!!!


Be, ara imatges de "l'etapa reina".....


I ahir el coll de l'Iseran, que segons diuen aqui, es el mes alt d'Europa ciclable (2770m)


A part de totes aquestes "metes" esportives (si li voleu dir aixi) la resta del viatge funciona genial, aquest "nomadisme" que porto enganxa molt i molt, es molt ben parida la sensacio de llevar-se a un lloc, i no saber res en absolut de l'esdevenir del dia (ni les adversitats, ni les coneixences que faras, ni que, ni a on menjaras, ni on dormiras,.....).

Aixo es ser nomada, i es molt ben parit, dona una sensacio de llibertat molt gran!

Ademes, amb aquesta condicio estas molt mes obert a noves coneixences que mai, i la gent tambe es molt mes oberta. En aquests pocs dies que fa que soc fora, m'han convidat a esmorzar i sopar diverses vegades, molta gent s'ha convertit en part del projecte de manera anonima i totalment lliure, gent sempre molt maca i agradable, aixi que des d'aqui tambe els hi envio una fortra abracada, i un "fins aviat"!!!!

Be, marxare a veure si s'obra una mica el dia i passo frontera cap a Italia, cap a la zona del Piamonte, pel coll del Petit St. Bernard!

Au! Una abracada per tots, i penseu que sempre que pugui anire penjant les novetats!!!

16 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Bon dia Pollastre, Soc l'Arnau Solé, et vull enviar un peto molt fort i records de la mama i el papa. Cada dia els hi demano : on deu ser avui el Ferran ? Que tot et vagi molt bé.

8/16/2006 11:32 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei txikito!!!me alegro de verte asi!!!!! ahora empiezo a entender..., lo que para nosotros es tan duro de asumir... sigue así!!!!!
un abrazo muy muy fuerte, y...Animo ferranpedalant!!!

8/16/2006 2:58 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Anim!!! Sóc un desconegut que per casualitat va localitzar el teu blog i...m'he engantxat,ja,ja.
Molt bé!!! Disfruta molt, encarà que ja veig que ho estas fent, una canya.

Ja tinc ganes de veure regions més desconegudes per a nosaltres, la veritat França ens agafa molt aprop, vinga a veure que tal va per Italia.

8/16/2006 5:40 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Molt bones les fotos. N'enviaras alguna amb cara de cansat, o sempre et maquillaras abans. je, je, je.

Una forta pedalada.

Xavier, Laura i Lara.

8/16/2006 7:54 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferri,
Segueix així, amb tants anims com tu tens sempre. Ens alegrem molt de que tot et vagi be. No et queixaras del recolzament que tens eh!, tothom està amb tu.
Un gran petó i una abraçada.
Pares

8/16/2006 8:35 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

BONES!!!

ei!! aixó es una pasada!!! ets un carck! no pedalis tant que a aquest ritme je serás de tornada d'aqui poc i no t'hi volem encara!

Vinguen! molts ánims i canya al cos!!

alba

8/16/2006 10:22 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei tio!
Estàs fet un crac! Tot i estar fora de casa aquests dies, sempre que trobem un "silver" aprofitem per fer un cop d'ull al ferranpedalant! Ja ets més mediàtic que el Ronaldinho tio!jeje!Ens ha fet molta il.lusió poder veure les fotos i sobretot veure que fas bona cara, i que encara tens algo més que els ossos!
Bueno tio, molts ànims i molta força i salut per seguir endavant!!
Mai pedalaràs sol!
Una abraçada.
MARTA i MARC.

8/18/2006 7:15 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ferranpedalant, quan tornis estaràs tan en forma, que no et voldrem veure ni en pintura a l'esquí de muntanya, ho arreventaràs tottttttt!!!!!!
Au continua a ritme, i ja saps, sempre que puguis, aprofita el "rebufo" d'algun ciclista despistat!!
Salut i fullgasss!
joe

8/19/2006 11:11 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran. Sóc en Toni, un amic d'en Joel d'Olot. Estic flipant amb tu. Quins collons que tens. Clar que sí, em sembla perfecte. Molts i molts ànims i que sàpigues que tens el meu suport i que et seguiré online mentre duri.
Molta sort i records d'Olot!

8/20/2006 2:30 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

ei ferran!!
que gran que és tot això que estàs fent!! segueix així fins a la xina i triumfaràs!! aquest finde els xukurs hem anat a fer una acampada perkalista a bastiments(vallter), ens hem begut una botella de ratafia a la teva salut!! en fi, continua la teva aventura, tirant fotos com les dels alps, pensa que els xukurs seguim la pagina a full!!! cuida't i records.

Joel-mero & xukurs d'OLOT.

8/20/2006 11:16 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que gran nen!

Només tinc un dubte, segur que ho fas tot amb bicicleta? Com ja diuen més amunt, fas molt bona cara per pujar i baixar tantes muntanyes jeje

8/20/2006 11:22 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ei kata-crack, ja he tornat de vacances i ja me enganxat a ferranpedalant, es el primer que faig cada matí quand arribo al despatx. au força endevant. pk

8/21/2006 10:12 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ferri fot-li fort.D'aki poc ja estas amb els grocs. Un pto molt humit desde bcn.

DAVID FORNE (FORNY)

9/12/2006 12:06 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei noi, quina enveja que em fas tio.Està molt bé això de la web i les fotos i els teus comentaris, sembla que t'ho estàs passant de conya tio.No ens vam poguer veure als alps però t'asseguro que ens recordem molt de tu per aquí.Espero que tot continui bé com fins ara, quan tornis qualsevol se'n va amb tu amb bici maquinónnn.Apa records de la neus i meus i continua disfrutant amb amb aquest bon humor, per cert les fotos del lidl molt bones tio,ji,ji.Una abraçada.

9/12/2006 4:27 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Eps! Suposo k deu se una passada!! No et cansis gaire i disfruta! jaja pensa que cada dia falta menys per arribar!
Quan tornis estaras en plena forma, jugaras un altre cop a hockei? jeje
K vagi molt be!
La web mol wai!!!
ciao

10/04/2006 4:05 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei Ferran!!!no ens coneixem personalment,però mhe assabentat de la teva aventura i em sembla collonut!!ja estic enganxat a la teva web!Molta sort i bon cop de Pedal!!!

4/01/2007 9:19 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home