30 agosto, 2006

Periples per Austria!

Molt bones familia!!!!

Jo segueixo a Austria, després de fer una petita internada a Alemanya per fer una visita ràpida a Munich. Aquests dies he fet una mica el turista (fent fotos a discreció, com els japonesos, amb tots els respectes eh!), i he fet dos dies de repòs (un a Innsbruck, i un a Salzburg) on les meves cames s´han cansat mes que no pas els dies que pedalo....

Avui estic a Bad Ischl, que és una petita ciutat amb un ciber-cafe amb molta gent fumant, situada una mica al sud-est de Salzburg. Aquest matí he agafat la bici amb molta motivació per anar direcció el port més alt de Austria, però,..... al poc de pedalar he hagut de parar a sota un pont de l´autopista durant una hora perquè queia un aiguat de por!
Al final he pogut arribar aqui on sóc, però encara no ha parat de ploure i "nanai" del port més alt de Austria.... estic "atrapat" per la pluja, però cap problema, així actualitzo això que ja tocava!

Durant aquesta última setmana, he seguit rebent ajuts i hospitalitat allà on he anat, en aquest tema cap problema!!!

També he fet la famosa i esperada foto del super, però crec que amb la expectació que ha aixecat aquesta foto, encara la puc millorar,... jajajaja, deixeu-me una setmana més, de moment tinc aquesta:

És just a l´entrada de un LIDL de Alemanya, i a la sortida les caixeres van flipar, no entenien com l´havia pogut entrar,.... no sabien que van sonar algunes alarmes i tot!













Bé, passo a publicar les fotos de turista a Innsbruck:



Són les típiques, les feia als mateixos llocs que els japonesos, jajaja, sense poder competir (evidentment) amb la qualitat de la cámera,.... Va parir quines cámeres!
jajajaja!












Al peu de l´estatua, on hi ha una mica de sol, hi ha el ferranpedalant!!!












És el balcó d´or, un dels elements "turístico-culturals" mes famosos de Innsbruck. No vaig pujar-hi perquè em demanaven 8 euros!!!! Els hi vaig dir que a casa ja en teníem també de balcó, que no era d´or, però que ja ens estava bé així!














Sortint de Innsbruck en direcció Alemanya, vaig trobar unes costes de "deulopare", amb uns 4 km amb diverses rampes de fins el 16%!!! On, per cert, hi feia bastanta pudor de fre de cotxe,.... al final, però, la maleida carretera em va obsequiar amb això:
















I després, en mig de un dia plugós (com ja ve sent habitual en la última setmana) la bicicleta de ferranpedalant va arribar a la gran capital..... Munich. La ciutat és molt, i molt gran, així que vaig arribar al centre i vaig fer les fotos que feien els japonesos!















A les portes de Munich.....














I finalment, vaig fer cap a Salzburg, on hi he estat un parell de dies i m´hi he trobat molt a gust.
Aqui hi ha algunes de les fotos que hi he fet:


Ferranpedalant amb el gran castell de Salzburg al fons, vaig buscar la porta falsa per entrar sense pagar però no la vaig trobar,.... aixi que hi vaig voltar pels voltants una estona!









Fent tombs pel castell vaig buscar la millor panoràmica de Salzburg, i crec que d´aquesta foto, si no fós perquè no feia sol, se´n podrien fer postals! jajajaja!













Última foto de Salzburg, amb la part vella de la ciutat de fons















Bé, doncs això és básicament el que he fet aquests últims dies. Ara em dirigeixo cap al sud de Austria, des de on intentaré entrar a Eslovenia, i allà tornaré a actualitzar el blog sempre i quan els teclats eslovens no siguin massa complicats.....

De moment la bicicleta porta des del dia 6 d´agost a les 11:00h del matí, un 2404 km, que equivalen a...... bastants paquets de galetes, bastants pans amb formatge, i bastants litres d´aigua consumits pel ferranpedalant!!!

Així doncs, esperant una millora climatològica per seguir pedalant cap a orient em despedeixo amb una forta abracada per tots!!!
















Au!!!!

28 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Ferran soc el Dídac!
Espero que et vagi tot bè.
Per aqui a Andorra, tot està bè.
El meu germa encara està preucupat per la teva pendis...però ja se li passara!m'imagino que ho deus està pasnat bè, ets un exemple a seguir, aviam molt poca gent diu que farà una cosa i la fa!Tambè hi ha molta gent...que li agradaria complir el seu sonmi, i t estàs cumplin el teu!records de la familia!QUe vagi bè!

8/31/2006 12:54 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Anim Ferran!!!

El blog está molt guapo. Gracies per dedicarnos una mica del teu precios temps i explicarnos les teves aventures!!!

PEls que estem apuntats a la vida sedentaria, llegir el teu blog pels matins es una bona manera de comensar el dia.

8/31/2006 10:17 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Soc l'Arnau Solé, dilluns comencem el torneig de hoquei i no se que farem si tu no hi ets, et trobarem a faltar. Una abraçada i que tot et vagi molt bé

8/31/2006 11:30 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Soc l'Arnau Solé, dilluns comencem el torneig de hoquei i no se que farem si tu no hi ets, et trobarem a faltar. Una abraçada i que tot et vagi molt bé

8/31/2006 11:30 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

muy bien txikito!!!!
eres un fiera!!! sigue disfrutando así, nosotros disfrutamos contigo!!!!!!
y sigue cuidandote, eh?!!(que si no ya sabes...jeje)
mil besos ferranpedalant!!!!

8/31/2006 12:25 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Si pedales tant bé com tramets vivències...Xina ves-te preparant!.

Son emotius i emocionants i amb bones imatges, no les dels japos!

Una forta pedalada.

Xavier, Laura i Lara

NOTA: La Lara diu que vigilis amb els pirates, que sòn molt dolents!

8/31/2006 6:55 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

tiu, si el contaKM et fa un reset i set fot a 0. ens morim tots.

jo faria una porra per veure quans KM fas quan siguis a on vulguis arribar.

si nomes menges formatge nem malament! foti mes cundiment cullons! ;)

8/31/2006 11:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Molt però que molt bé!!!
Una canya de viatge, encara que amb el temps crec que et tindras d'acostumar, això pintaaaa...xungo!!!!
Anim estem molt atents als teus moviments...xD

9/01/2006 1:21 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bestial Ferran el que estàs vivint i comparteixes amb nosaltres,moltes gràcies.I ja saps que al mal tiempo buena cara!

9/01/2006 4:55 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ue!!!

Fot gairebé un mes que vas marxar i ja ets al centre d'europa! ets una máquina!
Jo la semana que bé seré per austria i rodalies que hi vai una semana de holidays tipics: avió barato, motxilla a l'esquena i amb unes amigues; res de bicicleta i fins l'altra punta del món! Així que si encara ets per allá, no has tirat gaire cap a l'est i vols prendre una cervesa amb catalá dona senyals de vida! (nosaltres encara portem mobils i mirem l'ordinador cada dia!)
Au, salut i canya al cos!

Alba

9/01/2006 8:41 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ieeepa!!!!
Es confirma que cada dia t'estàs superant amb els comentaris. Aquí ara mateix estik amb els xukurs a Olot mirant les teves fotos i comentaris... que gran!!! Aquesta setmana seran les festes del Tura, recordes l'any passat t'hi vas passar a fer unes ratafies.. Però aquest any amb en Pol marxem a Escòcia 4 dies. Ja t'enviarem alguna foto des de la porta de darrera d'algun castell..jaja (promès!) o amb el monstre del llac ness a les mans.. o d'algun perkal nocturn.

La gent t'envia molts de records i ànims des de la capital de la Garrotxa.

JOEL & ELS XUKURS.

9/02/2006 12:01 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Eeee malparit!Estic al +BICI am el riki flipant am ls teves aventures de nomada lliure jaja!K gran el k estas fent, des d'aki snto 1certa enveja sana tio...he estat 3setmanes cm la heidi i no he trobat gens a faltar l'asfalt,les cues,la "civilització" etc...i tu faras aixo durant 1any xo am asfalt es clar...Aki tot be tiu, ja saps 5è a la pica,vaig acabar plorant d'ilusio,cm 1 nena...Ja t'envio 1 mail x explicar te la meva trista vida jaja!GassssSSSS!I trinxa ho tot encara k sigui als toilettes x invalids jajaja!

9/02/2006 4:52 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ferran, ara arriba lo bó!! Has de saber que el format habitual de cervesa a Eslovènia és de 500 cl!! Fot-te una Lasko Pivo per mi, és com la estrella d'aquí, peró més bona!! Visita Ljubliana i Bled, i si pots, fes el Triglav!!
Abrasu puta, fins aviat, sort i fulllgasssss

Joe Vilana

9/02/2006 10:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ferran, ets una fletxa quan actualitzem el blogger, estàs en un pais diferent! (a la bicicleta no hi conectaràs un motoret després de fer les fotos?)El temps passa volant i tú sempre amb ganes d'explicar-nos coses i possar-nos al dia, la cara la fas molt bona.
Cuida't molt, una abraçada des de Mollerussa. Records dels tiets que també et segueixen amb molta afició.
Manel, Marta i Pau.

9/03/2006 7:56 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ferriman!!!

Et parla el nou capità del Punt Verd, ja hi tornem a ser (després d'un estiu mogudet, jeje), comença la nova temporada i estem amb quadro, però bueno, es lo que hi ha!!!. Estic content ke tot et vagi molt bé, se't veu feliç, disfruta cada instant que això passa ràpid. Ja tenim el primer títol de la temporada (torneig de Breda..kina pachanga jeje)).

La base va arrassar tio, campions amb benjamins i alevins i subcampions els "meus" prebenjamins i els berracos...
la cantera puja fort. Per cert el Miki ens va donar records per tu.

No res "flaco" ja t'aniré informant, cuida't i pedala fort.

IVI

9/03/2006 10:28 p. m.  
Blogger Cris Pérez-Vàzquez said...

Lokooo!

Vam passar per Innsbruk fins a München. Ara ja torno a estar a Liliput, m'has anat trepitjant els talons. Sort que jo anava amb furgooo!

Un temps asquerosillo per aquesta zona, no? Les birres i la gent brutals! No t'oblidis de tastar la cervesa fumada. De vicio!

Et segueixo virtualment. Molts petons i que la força t'acompanyi!

9/04/2006 12:16 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bones pedalador!!

Les cròniques que estàs fent són genials, molt descriptives però sense oblidar el toc emotiu que tant ens enganxa! I a més, fabulosament il·lustrades! Es nota que estàs disfrutant com un nen! Me n'alegro que tot et vagi tant bé!

Ja estic ansiós perquè arribis a la zona dels Balcans, ja desconeguts per mi, i ens expliquis les teves aventures entre gent i pobles probablement ja molt diferents a naltros.

Fins al pròxim capítol i cuida't molt!

Vicenç

9/04/2006 3:57 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei Ferranpedalant!!
Soc el Gerard Arias, quina bestia tio, vas a fondo!! Espero que el cul no et foti massa mal!!
Molts anims fins aviat!!
Gerry

9/04/2006 7:03 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Soc l'Esteve Comes.
Avui he llegit sencer el teu blog. El teu viatge em sembla veritablement de somni. Valoro la teva ferma voluntat i m'impressiona la teva valentia. El nostre mon (... i el nostre país) necessita gent amb la teva empenta. La teva aventura es admirable, la seguiré amb molt d'interès.

Anims i fins aviat.

9/04/2006 9:11 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran!

Ostres! estic al·lucinant amb tot el que estàs fent, això es massa...es nota (pels teus comentaris)que tu estàs passant genial i estàs disfrutant molt!

I jo per aquí doncs també disfruto llegint tot el que vas posant, ademes....tens un toc especial per explicar les cosetes que et van pasant.
Ahh i les fotos son xulisimes, i almenys veiem que tu segueixes com sempre!jejeje.

Doncs res Ferran, cuida't molt i ves molt al tanto!
Una forta abraçada i un petó!

Sílvia Roig

9/04/2006 9:34 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que gran ferran!!!

casi 2500Km en un mes! ets una puta màquina!

Una vegada més, salutacions dels xukurs d'Olot!

9/05/2006 1:40 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran!! Sóc l'Erica Armengol! Avui he vist el teu blog! Que valent que ets per fer tot això! Ja he vist que ja has passat per Alemanya, jo ara mateix hi estic d' ERASMUS! Si de tornada passes per aki (Colònia) seràs benvingut!!! petonets!! i molta sort amb la teva aventura!!!

9/05/2006 3:51 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ATAAAAHHHAAAAA!!!!!
HOLA AMIC !
encara no tinc adreça de correu.
La base comença forta tot i no haver entrenat gens.
PRIMER DESPLAÇAMENT A BREDA MATINADA DE 5:OO AM Y BUS PATERA!
weno chaval vam parar no fa gaires dies i se que estas de collo...
(aquesta pagina es molt correcta, proper comentari ....)
ANIM JABALI!
LA BASE ET TROBA A FALTAR.

9/05/2006 9:33 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bones Ferri !!!!!!!!!!!!!
quina enveja que fas, no per la bici ehhhhh però si pel viatget.
Et seguirem les roderes de la bici via internet.
Molts petonassos i molta sort.
Guillem, Carlota i Ester.

9/05/2006 10:27 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola ferran,
si vas tan ràpid arribaràs abans que acabi la temporada!!
ja et buscaré feina...
se't veu feliç!
tu pedala que nosaltres anirem seguin la teva aventura.
records de tots.
endavantferranpedalant!!

9/06/2006 10:01 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

(Miquel) Chechuuu!!! Tio que axesss??? jajaja.Weno espero que tot be, aqui s'et troba molt a faltar company. Apa cuidat i ara que per fi e decobert com collons es penja un comentari ja t'anire diguen cosetes. Un abrasada molt forta!

9/06/2006 11:56 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

E tio anims de tots ls monitors de les scoles esportives d' andorra, els sopars de monitors ja no son lo mateix sense tu tio...

1 abraçada!

DANI JUDOKA

9/07/2006 9:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Nosaltres també seguim la teva aventura!
Ets una bèstia i la bici també!
Ànims que això ja és teu!

Una abraçada des del pla de Mollerussa,(je,je..)

Montse i Miquel.

11/05/2006 5:11 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home