17 octubre, 2006

Istambul!!!!

Merhabe!!! Com es diu per aqui!!!

Ja soc a Istambul despres de un bon "sant hilari" de quilometres des de Atenes fins aqui!!!
Han estat ben be 1300 km bastant a fondo per deixar rapid Grecia i comencar-me a endinssar en territori turc, i aqui estic, disfrutant de una jornada de repos a İstambul!!!

La veritat es que ja estava un pel cansat de Grecia, i vaig anar bastant directe cap als famosos monastirs dels monjos ortodoxos anomenats Meteora.


Aqui hi vaig passar una tarda sencera anat de un monastir a l'altre bicicleta amunt bicicleta avall per les muntanyes que es veuen a les fotos.
Important per entrar als monastirs de Meteora: pantalons llargs (als monjos no els hi agrada la "calca curta") i passar rapid per les taquilles on demanen 2 euros per la visita!!! jajajaja!!!
La veritat es que es un lloc bastant "magic", son 6 monastirs habitats encara per monjos, ı sı es busca una mıca fora de la gran massa turistica se'n troben mes, ja que temps endarrere n'hı havia un total de 24!!!

I ultima foto, "autofoto" amb un dels monastirs de fons!


A l'endema al mati: carretera i manta, a fondo cap a Thessaloniki, que ja era la ultima ciutat gran i important a veure a Grecia.

Com que a Grecia esta permes circular per l'autopista normalment, i era la opcio mes rapida, doncs autopista, i com que a vegades es una mica monotona, doncs aqui una de les distraccions!!! Fer-me "autofotos" en ruta!!


Foto de rigor amb el gran simbol turistic de Thessaloniki: La Torre Blanca, situada en un bonic, assolellat "de collons", i molt turistic passeıg maritim.


Despres de fer "l'orc" a Thessaloniki, una altra vegada carretera i manta ja definitivament direccio Turquia!!! Una altra frontera,.... pero la vaig passar sense cap problema!!! Increible, un pur tramit, va ser com.... entrar al Andorra 2000, ben senzill!!!! jajaja!!!

A la frontera vaıg coneixer el Hans, un "vetera cicloturista" que ha recorregut mig mon amb la seva bici, i amb el que hem fet cami fins a Turquia. En aquest cami fins aqui, hem trobat mes ciclistes, pero.....

No patiu pas per res: Andorra sempre al davant "fotent-li ritme a l'assunto"!!! jajajaja!!!


I ja per acabar, foto de ahir (dilluns aquı tambe) al mati, perque vegueu que estic prou be, i no em falta "calitat de vıda"..... foto anomenada "los lunes al sol"!!!!

La bicicleta, despres de 6600km des de davant del comu d'Andorra la Vella segueix "a tope" de salut, sense cap punxada de roda,.... res de res!!! Jo, encara que nomes sigui per l'honor de no "punxar" abans que la bici, tambe segueixo a tope!!!

Aqui a Istambul he "omplert diposits" de "Donner kebap" i reposteria turca(pastissos de mel super dolcos) a base de be, a part del famos te (chai) turc, a on tambe s'hi afegeıx una bona dosis de sucre!!!

Actualment em plantejo un altre dia de repos a Istambul (que te molts numeros de "caure", perque enganyar-nos) i dema passat agafar cami de Erzuzum (a on he de recollır el meu visat per entrar a Iran). Aixi que de moment tinc "terra per correr" a Turquıa per uns quants dies. Aqui hi han "ciber-cafes" per tot arreu a part de gent i situacions ja bastant exotiques, aixi que espero anar actualitzant aquest blog com fins al moment com a minim!!!

Molta salut per tots!!! I dılluns que ve al mati, penseu que potser estic ben "jagut" al sol,.... a la vostra salut eh!!! Amb molt "bon rollo"!!! Au!

32 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Be germà bé!!!!
M'alegro que tot et segueixi anant de conya, i espero que agafessis una bona dosi de pau interior a Meteora! Ojo a no caure fent aquestes fotos en ruta que si li ratlles l'Specialized a la tieta s'emprenyarà!!!jejejeje!Per cert, aquí ens han destapat la pirula del..."mare, em dones 1000 peles per anar al Paco??"jejeje...però no pateixis que ha tingut bona acceptació!
Cuida't molt i disfruta tio!
Molts records de la Marta.
Marc.

10/17/2006 4:51 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

bones germà de la mansion!!!

Ens han fet pagar 1000euros més de desperfectes a la mansion...hem decidit amb en xukur&co, q amb el que guanyaras amb els llibres q escriuras et forraras i q pertant ho pagues tu, ok?
(l'Esther m'està dictant totes aquestes xorrades)
Que no t'adalanti cap cicloturista eh?

Vinga tiu!!

Una abraçada des de Girona de part de tota la family!!!

10/17/2006 6:45 p. m.  
Blogger fALTY said...

tiu en feies pati no sabia on eres... que sapigues que faig de profeta d'aquesta web on vaig....

10/17/2006 9:00 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ei jabalí!!
sí sí sí!encara estic al club!jajajaja!!ja veig que sempre apretant com una bèstia, frena una mica i pilla alguna turca coi!!
per cert, fins hi tot ma mare et deixa comentaris...ma germana ja no la deixo...jajaja
bueno reina cuida't molt i endavant cap a veure els xinitos!!

10/18/2006 12:32 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Així, així, sense deixar anar el gas ni un moment... Ara ja per autopista i tot!!
Suposo que el viatge es deu estar posant més collonut encara del que ja ha estat! Ara deus estar passant del nostre vell conegut món occidental cap a terres musulmanes, radicalment diferents... I imagino que la transició, en bicicleta i per tant disposant de temps per digerir-la, deu ser especialment interessant!!
Sobretot informan'ns que ara feia dies que no deies res!
Au cuida't molt, disfruta i... gasssss!
Vicenç

10/18/2006 11:20 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

ei!! DON CL. INKIETO. ten cuidaddo con los turcos mira que por algo tienen fama ajajaja . SIGUE PASANDOTELO PIPA QUE DESDE AKI SEGUIREMOS DISFRUTANDO CPN TUS COMENTARIOS VALE CUIDATE MUCHO BSO.ARI

10/18/2006 1:05 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

A tope tio!!!

m'alegro que tot et vagi bé i ja estava esperant una actualització del blogg.

Des de Barna vaig fent tota la publicitat que puc sobre la teva página, i la gent flipa amb el teu proyecte. Aquí la gent es queixa de no poder fer el qeu desitja, pero no fa res per solucionar-ho. Pero tu en canvi amb un PARELL DE COLLONS BEN GRANS !!!! o estás FENT!!! FELICITATS!!!! i espero i desitjo que no "punxis" fins arribar al final.

Un dels teus millons de fans..

10/18/2006 1:11 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que bé que t'ho estas passant, i nosaltres també amb les teves explicacions, sembla que estiguem fent el viatge amb tu. Cada dia mirem per si hi ha coses noves per desconectar durant una estona de la rutina diaria.
Un petó familia Solé-Sáncheaz

10/19/2006 11:51 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

E ferran anims desde valència, jo stic aqui entrenant com un cabron, i quan estic fet pols i penso q no puc mes, menrecordo de tu tio i dels collons que li estas fotent i penso que els somnis si t' ho curres, s'acaben fent realitat!!! ànims i QUE LA FUERZA TE ACOMPAÑE!!

Dani judoka

10/19/2006 12:05 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

cabró! escolta, ens veiem al nepal o que? si has de passar per cambotja també podem trobar-nos allí. sóc amic de ta germana marca i estaré per allí cap a principis d'any. digues alguna cosa i no perdis el temps amb mariconades i pira ja cap a iran
cabro

10/19/2006 5:18 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola ferran,
tot és fantàstic!
la passejada, les fotos, les anècdotes...
quan acabis el viatge no sé que mirarem!
6600 kilometres!...es diu molt aviat!
aquí anem fent!tenim les muntayes plenes de rovellons i ceps, i de gent esclar...
l'altre dia ja es van empolsinar les muntanyes de neu ,ja no queda res ara.
Bé, continua l'aventura i el somni!
endavantferranpedalant!!

ei! la base del Cadí també està molt bé!
i et segueix per allà on vas.

10/21/2006 12:58 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Kagun dieu tio k a xina no hi han torrons x menjar a Nadal!!!K no saben k vol dir jijona ni yema de huevo pfff!!!Vas com 1rayo x aksts mons de deu!Axi m'agrada kls hi demostris als cicloturistes ki mana aki xD!Veien com jaus xls jardins em ve 1frase al cap...
"Que dur és el ciclisme"
Aprofita la pausa i fes alguna recuperacio activa am lo bestiar turc,viam si es bó de munyir jajaja!!!Cuida't molt cumpany i GasS!!!Com sempre petons i una forta abraçada a la Spe anti pinxassos!!!

10/21/2006 11:49 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran.
Sóc en Toni, un dels Xukruts d'Olot. Cada dia et superes més. Molt gran!
I està molt bé aquest esperit competitiu. No deixis que cap cicloturista (o com es digui) et passi al davant. En Joel estarà orgullós de tu. Com tots!
Segueix a full i no deixis d'escriure.
Molt records des d'Olot i visca el Barça.

SALUT!

10/22/2006 5:12 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que tal,Ferranpedalant?
Stic seguint les teves pedalades i soc un difussor de la teva pagina.
La proxima sortida ha de ser Ferranpatinat,...
Tens una penya de seguidors de conya.

JOAN

10/23/2006 11:16 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Aupa ferranpedalant!!!!!me encanta verte disfrutar así!!!!aprovecha el momento,los ánimos y la fuerza...
mucha suerte por tierras turcas!!!

siempre para adelante pastor!!!!
mil besos

10/23/2006 2:08 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

eiiiiiiiii!!
per fi m'he dignat a escriuret..ja hem feia vergonya i tot!! m'alegro que les coses t'estiguint anant tant be..i recorda que has de deixar el pavelló ben alt eh!!
Molta sort per aquestes terres ben parit!!
1petó ben graaan!!
Ana

10/23/2006 7:19 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Molt bones Ferran!
podria demanar: q tal¿? però ja ho deixes prou clar... estàs molt bé!
M'ha portat una bona estona llegir tot el que has anat fent, esperò anar llegint més sovint ara, i no perdre el fil! la veritat, em sap una mik de greu no haver-te dit res fins ara... però realment, t'admiro un munt...
d'altre banda, per pok que ens veiessim x l'INEFC, sapigues q falta la teua presència...
Poc més, et desitjo mltissima sort xq segueixis complint akest inmens somni... i tenvio una abraçada enorme, q supleixi totes les que hagues pogut donar-te en tots aquests dies q no has sapigut de mi...
fins aviat Ferran!!!

10/23/2006 8:58 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola tarat.
Fas bona cara a les fotos e mal parit y nosaltres que pensabem que patiries.
Me promes no tornar a brenar al juventus fins que tornis, pero d'esmorçars a l'oasis a caigut algun jejejeje.
Torne a funcionar el meu correu amb la mateixa direccio.
La base bastant be de moment
CHUP-SUEI!!!!!

10/24/2006 9:45 p. m.  
Blogger fALTY said...

boig on passes ja? fas patir, volem veure fotos!

10/26/2006 3:45 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei Ferran¡¡Ja veig que tot continua anat de conya, cada dia falta menys par arribar al teu somni. Realment pensaba que et veuriem cada cop mes desmillorat pero es totalment al contrari, donas una sensacio de salut i felicitat alucinant. Continua com fins ara i nosaltres continuarem disfrutat des de casa totes les teves aventuras, gracies per aquets moments. Records familia Haro

10/28/2006 12:35 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bones Ferri, ara feia dies que no podiem seguir les teves perepecies, el gerard hem pregunta si quan tornis seguiras jugant a hoquei, diu que espero que si Ferri, per altra banda tal com et dic feia dies que no et podia seguir, i si vols un concell surt rapit de Turquia, ja que fots una pinta a Turc que es massa a i per cert el barber aquell fotia una pinta a sospitos que ti cagues, una forta abraçada des de la Comella i molta força campio.

10/29/2006 5:32 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bones FERRAN,
Estem seguint amb molt d'entusiasme del teu viatge, ben sentadets a la cadira...T'agraïm que ens portis per aquestes contrades i que ens vulguis comunicar la teva energia i il.lusió. Per donar-te més ànims sàpigues que els teus pares ens van explicar la vostra trobada a Grècia i estaven molt orgullosos de tu. Molta sort i continua amb el teu somni.

10/29/2006 7:55 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

bon dia!

Per aqui ben endormiscats i amb els primers rajos de sol apareixent darrere les montanyes.

Suposo que tu ja deus fer voltes dins del sac de dormir a punt per disfrutar d'aquets 23 anys pedalant una estoneta amb la bona companyia de la bici!
Disfruta del dia i aprofita per fer un bon dinar i jeure una estoneta!

Moltes felicitats i molts ánims!

MUXUS

alba

10/30/2006 8:39 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

zorionak guapo!!!
desde andorra...mil besos!!!!!!!

10/30/2006 9:11 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei nano!!!
Des de Manresa estic seguint el teu viatge, i sincerament em fas força enveja, per no dir molta!!jeje

Cuida't molt i a seguir pedalant!

Ignasi!!!

10/30/2006 9:38 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Molt Bones wapisim!!

Avui es un gran dia....no??? jejeje.
MOLTES FELICITATS!!!!

Veig que tot et va genial...d'aqui pok ja estas a la Xina, aquest ritme no et caldrà un any eh.... jeje es un crak tio!!

Doncs res Ferran, espero que tot et vagi tan be com fins ara i sobretot disfruta!!

Molt petons,i un altre cop...Moltes Felicitat!!!

Una abraçada molt forta i un petó!!

Sílvia Roig

10/30/2006 10:12 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Moltes Felicitats cunyat!!!!

Disfruta d'aquest dia d'aniversari realitzant el teu somni acompanyat amb la música del Fito com a banda sonora!!!Feliços 23 Ferri!!

Marta.

10/30/2006 11:43 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

FELICITATS FERRAN!!!! Esperem que l'aventura segueixi anant tant bé com fins ara i que passis un bon dia celebrant que et fas vellet... jajjaa... es conya! Una abraçada molt forta des de Cal Nicolau!

10/30/2006 11:59 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Felicitaciones!!!!
Muy bueno el viaje .Lo sigo a diario por el site.
Felices 23...
Saludos desde la PATAGONIA.
PATO.

10/30/2006 2:25 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

FELICIDADES KULETE!!!! COMO SE DIJA EN LUGAR QUE ESTES QUE TENGAS FELICES 23 Y QUE LO PASES SUPER BIEN A TOPE COMO TODO LO QUE HACES. UN PETO MOLT GRAND. ARI

10/30/2006 2:50 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

UN DIA TARD, PERÒ JO TB VOLIA FELICITATR-TE!!! UN PETONET FINS ALLA ON ESTIGUIS!!!

10/31/2006 9:51 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran,soc en Raúl, el Jose (cafe, Vic)andorrà hem va comentar de la teva fita, i tio tens "un par de huevos", espero trobar-te altre vegada per les pistes, continua endavant i ànims

12/13/2006 7:28 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home