16 septiembre, 2006

Croacia de dalt a baix!!!

Molt be, molt be!!!!

Continuo endavant en el meu periple! Avui escric des de Dubrovnik, una de les ciutats mes ben parides (diuen, i crec que potser que tinguin rao) de Craocia, i d'Europa!!!

La veritat es que a nivell de ruta, ha sigut una setmana bastant monotona, ja que he fet tota la costa croata, i es una carretera de costa, amb el seu constant puja-baixa, seguint tots els acantilats, amb sol i calor a dojo, i bastantes estones de vent de cara,.... una altra vegada el pesat i dur vent de cara!!! Pero be, sembla que ara ja s'ha acabat, a partir d'aqui m'endinsare cap a Serbia i Montenegro, i despres cap a Macedonia, i s'haura acabat la platja (almenys fins a Grecia).

Suposo que es nota amb el meu relat que no soc precisament un amant de la platja,.... segurament als qui els hi agraden aquests paratges haurien disfrutat molt aquesta ultima setmana,.... pero a mi no m'agraden massa,.... que hi farem!

Vaig comencar la setmana amb una mica de turisme per Ljubljana (Eslovenia), reposant-me encara de la meva visita al Parc Nacional del Triglav.
Fent el turista per Ljubljana, vaig anar a parar al mercat de fruitres i verdures de la ciutat en si (per cert, un mercat molt gran, famos, i "barato"!!!). Be, doncs al mercat, hi vaig comprar patates i una col, i a la nit em vaig fer un trinxat espectacular (el millor sopar del viatge!!!), quan el cuinava, al costat hi havia uns alemanys que flipaven,.... no sabien que es podia arribar a fer allo amb les seves "cartofels"!


Algunes fotos de Ljubljana:















Aixi que amb un mati tranquil de turisme en vaig fer prou, i ja vaig tornar a agafar la bici per anar avall, avall,.... en direccio a la costa croata.
I quan a la nit vaig arribar al camping, vaig coneixer al Monsieur Jean-Claude (alias "Solex-Man"),.... ho explico be que es bastant divertit i curios:

Resulta que el tal Monsieur Jean-Claude, esta fent un viatge des de Nantes (costa Atlantica francesa) fins a Istambul amb una bicicleta amb motor Solex que te 40 anys!!!!!
Increible!!!

Aquesta es la foto de la presentacio oficial del repte "Solex VS Ferranpedalant":





jajajaja, "la maquina contra el hombre" jajajaja!!!











El que vam fer va ser que els primers 20km del dia vam anar fent curses (semblavam dos nens amb biciletes noves) per a veure qui anava mes rapid, i vam descobrir que el ritme era molt similar, aixi que vam fer dos dies de ruta plegats!



Aqui un adelantament en directe!!!
Ja us ho dic, igual que nens (o pitjor!!!), pero un bon fart de riure! La situacio era molt comica!











Aquesta tambe es bona, persecucio "a muerte",....















Val a dir que el Solex era mes rapid en les pujades suaus i els falsos plans, i que el ferranpedalant era mes rapid en les pujades fortes, en les baixades, i en els plans, aixi que el ritme de marxa era molt similar, pero al segon dia junts, al solex va comencar a tenir algun problema macanic (es el que tenen les maquines,....) i es va haver de quedar un dia sencer al camping "a mecaniquer", aixi que ens vam despedir!
Des d'aqui molta sort al Monsieur Jean-Claude! Que em va dir que miraria "el site web"! Un saludo!!

I entre tantes curses i persecucions, el paisatge era aquest:













































Be, potser no he dit tota la veritat,.... no aguantava mes per la costa, i vaig fer una petita incursio a Bosnia per visitar Mostar. A aquesta ciutat encara s'hi poden veure molts signes (edificis amb restes de metralla,....) de la guerra, i es molt curios el fet que esta dividida per un pont (que per cert, durant la guerra va anar a terra, i l'han reconstruit igual que era) que separa la part musulmana de la ciutat de la part cristiana,... va ser una tarda de turisme interessant!
















I aixo ha estat tot aquesta setmana, a nivell de salut segueixo a tope (unicament vaig tenir algun problema intestinal que es va solventar amb una nit intensa de anar i venir al WC i un dia de arros bullit) i la bicicleta esta com mai! 3900km i ni tans sols una punxada de roda! Alucinant, tot i que s'ha de dir que la cuido molt eh! Pero es porta com una campiona!

Au! Molta salut i una forta abracada per tots! (aquest teclat no te C trencada).

21 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Grandiós!!!
Ei ferri no em cansaré de dir-te que això teu és lo màxim. Estava desitjant que el teu escrit no s'acabés per continuar llegint i rient imaginant-me els teus piques amb la Solex (no estava a l'altura de ferrriman). Aquest paio sí que debia flipar de veritat. Ja et veig a tu completament congestionat aguantant com un campió!
Veig que la teva bici s'està portant com mai, deu ser que des de l'època del pis de bcn no la debies cuidar igual..jaja.
Per qui tot segueix +o- igual, vam tornar de Viatge d'Escòcia (realment increible), ja t'envio alguna foto-perkal.
Espero que tot segueixi igual de bé. Cuida't molt i incorpora un mínim d'un trinxat setmanal a la teva dieta!

1abraçada molt forta dels XUKRUTS

9/16/2006 12:45 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ola soc la naila.passa-ho molt bé...avui vaig a veure partits de hoquei!records.

9/16/2006 1:06 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Deja ya de hacer tonterias tanta carrerita y tanta ostia q te aras daño!! jajaja
Enga calamar fuerza y animos.
Un abrazo!!!

9/16/2006 3:17 p. m.  
Blogger joan ignasi galicia cotrina said...

que passa turbopolla!!!
ets el REI!! haig d'apendre dels teus relats que ens distreuen a tots!veig que siguis on siguis et piques...(encara recordo al luz ardiden on vas anar a trinxar aquell pobre avi....)
per aqui muntanya a doju!!
cuidat molt i una forta abraçada nen!!

9/16/2006 10:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Els petits Viñals et volen donar ànims i ens encanta que estiguis difrutant tant, endavant i força:
L' Unai diu: Hola pollastre!, ja has arribat a la muntanya, perque si hi has arribat,mira si hi trobes bolets hi me'n guardes uns quants; pedala molt.
El Jan diu:Hola cabra, que estàs descansant o què!
Bona sort i continua pedalant.

9/17/2006 10:59 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

veig que continues sense perdonar. la teu motor tira mes que el del gabaxu de turnu. y el teu motor s'arrecla amb arros bullit, cla que si!

9/17/2006 3:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bon dia Ferri, t´escric des de la comella parc, ara feia dies que no et podia seguir ja que he estat uns dies fora i despres he anat de cul per variar, he vist que tot et va molt be, de fet jo ja o sabia que t´aniria aixins i segur que seguira d´aquesta manera. Be nomes dirte que he mirat les fotos i tot es molt maco (enbeja sana), be nomes dirte que et desitjem el millor i molts records de part de tota la famili miquel-sole, aupa ferri.

9/17/2006 5:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran soc en Xavi Calonge, res nomes dirte que ets un crack i que es d'admirar el que estas fent i donar-te molts anims perque segur que u aconsegueixes, que tinguis molta sort i molts anims!!

9/19/2006 1:48 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

molts anims capo. continua així. Realment admirable... flipant! molta sort crack

9/19/2006 2:54 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran!! Soc una altra veïna de la Comella Parc que esta viciada a la teva aventura d’Orient, cada dia que visito la pàgina hem faig un tip de riure amb els teus relats, ànims que ja et falten 4000 km menys que quan vas començar. Mai por!!!
Molta sort i continua pedalant ben fort.
Núria

9/19/2006 6:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ei kata-crack.
segur que el monsieur aquell del solex no volia fer mes el ridicul i va buscar-se una excusa per despistar. !!!el vas maxacar ferranpedalant.!!! ja!ja!ja! "a mecaniquer"

au, salut i força

9/19/2006 7:59 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola!! soc l'Arnau Solé, el dissabte vaig fer la meva primera aparicio al hoquei i m'ho vaig passar molt bé. Que tal com et va, pel que veig molt bé. Un petó molt fort i anims que ja falta menys. A10

9/20/2006 2:22 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bonisssimmm!!! Ja veig que això de la competició ho portes a la sang! Resulta que te'n vas de viatge sol i vas fent amics per picar-te amb ells! ji ji, però tu sempre amb un somriure, eh? que els amics s'han de cuidar.
Ens tenies una mica preocupats, feia dies que no teniem noves de tu, però ja veig que li estàs treient tot el "suquillo" al teu Pedalant cap a Orient.
I que així continuï.
Una abraçada,

Neus

9/20/2006 9:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Hola Ferran!!!

Salutacions desde Manresa, disfruta al maxim en el viatje de la teva vida . . .


Joan

9/21/2006 10:44 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

TU COMPAÑERO DE RUTA APOR UNOS DIA S SE VE QUE ES TAMBIEN UN C... INQUIETO COMO TU PERO EL ES MAS PRACTICO Y DE SACRIFICIOS NADA...ESPERO QUE TODO SIGA BIEN Y QUE CUIDES UNOPOCO MAS TU DIETA SI NO YA SABES CUALES SON LOS RESULTADOS CUIDATE MUCHO KULTE BSO ARI

9/22/2006 1:06 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que passa Ferran,
Ya vec que vas fent via. Que tal el Triglav? es guapa l'aresta del final no? Ja son 4000km i prop de dos mesos que vas emprendre el vol. Cuida't molt i segueix fotent-li. No t'he pogut escriure abans (ja saps inici de curs!!!). Aqui tot bé, genoll ja està al 100% i entrenant a fondo. Ànims i seguim en contacte, continua igual de sonrient.
Per cert quan pulses ja en repòs kbron? (jejeje)
Apa siau, records de la Lucia.
XAVI COMAS

9/24/2006 10:08 a. m.  
Blogger ruth said...

A cada post fas més enveja!

9/24/2006 10:38 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

que curioso es el tiempo, que pasa, y hace que la distancia sea incluso mas distancia...aun asi, y a pesar de todo, sigue cuidandote como hasta ahora, y sigue con esa fuerza, sigues sorprendiendome a cada momento!!!
mil besos ferranpedalant!!!!y gracias por acordarte de los pequeños detalles de la vida!!!!
otro beso wapo

9/26/2006 8:13 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Eeeee Malparit!kin fart de riure m'akabo de fotre llegint el pike SOLEX X-TREM SERIES WORLD CHAMPIONSHIP!Deu motivar veure k hi ha gnt mes penjada k tu pels puestos jaja!Es de puta mare tot el k'stas fent tio...K gran!Ara als bollicaos regalen pegatines del ferranpedalant...els nens del mon ja passen del Ronaldinho jaja!Ets 1puto idol de masses!Cuidat molt cumpany i GasSSS a la Spesssialized!!!

9/26/2006 11:47 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

X cert molt maca la Ruth!!!

9/26/2006 11:49 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Sou Quike el de Bilbao (Hockey?)
Este finde no sé quién me comentó lo de tu viaje. Te sales!!!
Eres mi ídolo!

Un abrazo.

11/21/2006 8:14 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home