30 diciembre, 2006

Vacances de Nadal a India!

Dia 20 de desembre, 6:00h del mati,.... un personatge extrany apareix a l'aeroport de Mumbay empunyant dos carros amb les rodes molt tortes. Tortissimes. Un dels carros conte dos caixes de cartro enormes ben precintades,.... Tota la comunitat india present no es creu el que esta veient,....

El personatge en questio, comenca a obrir caixes i a treure parts de remolc, bicicleta, rodes, botelles,.... i comenca "a mecaniquer". Al cap de uns 20 minuts, ferranpedalant surt per la porta de l'aeroport de Mumbay amb bicicleta, remolc,... i tot el "tinglado" a punt per disfrutar de la India!


"Ap" familia, com diuen a la India!!!

Ja fa uns dies que volto per aqui, on ja hi he fet uns 800km, i a cada metre que he avancat he anat alucinant mes i mes amb la gran diferencia entre la India i la resta de paisos que fins ara he conegut,... Aixo es un altre mon!
M'atreviria a dir, que la diferencia mes gran (i el gran problema, o la gran virtud de la India) amb els altres paisos es la superpoblacio que hi ha, i es que son 1000 milions de persones. Aproximadament un 15% de la poblacio mundial, en menys del 2% de la extensio de la terra,... Lo que vol dir que hi ha gent a tot arreu, absolutament a tot arreu!

Aixo te coses bones i coses dolentes,... pero per exemple, ha canviat una mica la meva rutina, ja que es impossible trobar un lloc tranquil per posar la tenda, cuinar un bon "arrosset", i simplement disfrutar de una tranquila nit de acampada. Totalment impossible! A tots els racons imaginables (i tambe inimaginables) hi apareix una dona arrossegant vaques, o un grup de nens jugant a criquet, o uns gossos rostant alguna platada de algo,....

Be, nomes arribar em vaig estar un parell de dies a Mumbay. Si a Iran el trafic era algo serio a les grans ciutats, aqui son "els masters" del caos! De fet, tot i que el codi vial indi diu que s'ha de circular per l'esquerra, dins del caos, pots arribar a circular per la dreta amb normailitat i ningu se'n adonara! jajajajaja!!! Sembla "cachondeo" per es "tal cual".
La carretera es compartida per rickshaws (taxis de tres rodes), motos, cotxes, bicicletes, venedors de cocos, gossos, vaques, pollastres, porcs senglars,... qualssevol cosa pot estar a qualssevol lloc!


A Mumbay, .... be, algunes fotos de Mumbay:

Imatge de un dels hotels mes cars de la India. Molt luxe, que contrasta amb la extrema pobresa que es pot trobar facilment als voltants de l'hotel en questio.

La "porta de entrada a la India" a on arribaven tots els vaixells carregats de anglesos colonitzadors fa encara tot just una seixantena de anys.


La multitud no deixa veure que just al darrere hi ha el mar,... superpoblacio!!!!
Mes Mumbay,....

Criquet!!! L'esport nacional!!! Vaig disfrutar de una tarda de criquet amb explicacio de normes, caractaeristiques, tactica,... per part de un simpatic grup de jugadors.


Aqui la vida es fa al carrer en un percentatge molt alt del temps, aixi que es pot veure de tot al carrer, des de gent dormint a qualssevol lloc i hora, a gent rentant-se les dents, a....

Venedors ambulnats de "mals de ventre",...

Barbers sense local fixe,....

Qualssevol cosa!!!

Despres de Mumbay, carretera i manta cap a Goa, una de les regions mes catoliques del pais, i per tant, a on se celebra mes els nadals. Aquest fet, la converteix en una zona molt turistica aquests dies, i fa que sigui dificil trobar un lloc tranquil per disfrutar de unes bones "vacances de nadal".

De fet, he tardat tres dies per trobar un lloc prou tranquil per fer un parell de dies de vacances,... finalment l'he trobat a les platges de mes al nord de la regio,... molta qualitat de vida!!! Aqui acabare l'any 2006!

I increible pero cert, ferranpedalant a la platja!!! jajajajaja!!! A borrar les marques del "moreno paleta" que llueixo als bracos i cames!

De cami cap a Goa, de tot i forca!

Pero lo mes impressionant, els 26km de "National Highway" que em van portar la primera punxada de roda de la bici en 12500km, em van fer perdre la bandera del remolc,... i en alguns moment tambe una mica la paciencia,...

Bona carretera, sense pujades ni baixades, sense transit,.... jajajajaja!!!

I el dia abans, vaig preguntar a un home sobre l'estat de la carretera, i em va dir tot ofes: "National Highway!!!" jajajajajaja!!! Aqui tot es possible!

Finalment, nomes em queda dir, que quan es pongui el sol del dia 31 de desembre (aqui 4h i mitja mes aviat que a Andorra, fet que fara que entri al 2007 abans que vosaltres!!! jajaja!!!) a les platges de Goa, fare un brindis a la vostra salut,... i a la meva!!! Esperant un any ple de quilometres, i salut per a tothom!

Aixi que els meus millors desitjos per l'any nou 2007!!!!

Fins aviat!!!

25 Comments:

Anonymous Anónimo said...

eiiii andorrà!! m'alegra moltíssim saber que tot t'està anant tan bé!! continua així "de llardós" que significarà que continuaràs fent el que realment feia molt temps volies!!
Així..q des de terres palamosines t'envio una forta abraçada i un superpetó per desitjar-te una bona entrada d'any!! FELIÇ 2007 ple de noves aventures per terres llunyanes.
Ana Molina

12/30/2006 1:09 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Aixi que les careteres son un caos, doncs recorda que per sobre de tot les vaques son les que tenen "l'ultima paraula"!
;-)
Venga molts anims i FELIÇ ANY NOU :: el cava no es lo meu pero aquest any brindare i sera a la teva salud

12/30/2006 5:36 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Molt bon any malparit!!
jo de nou a suissa a celebrar-ho entra la neu que per fi es veu que arriba...
apa doncs continua pedalant i disfrutant i una abraçada molt forta nen!!!!

12/30/2006 6:50 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Molt Bon Any!

Qui pugués passar el cap dany en una platgeta aixi, va parir!
Cuidat molt i segueix a tope

vinga fins aviat

12/30/2006 11:20 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Feliz Navidad!!!
había oido hablar de tu web y me he animado a escribir unas palabras.Aquí por Bilbao nos tienes fascinados con tu aventura, la seguimos de cerca aunque tengamos muchas veces que descrifrar/inventarnos tus hazañas... (jejeje)
eres nuestro "heroe" a los pedales, eutsi gogor (dale fuerte)!!!!
CARMEN

12/31/2006 12:46 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ferranpedalant, ja fa dies que vam fer aquell sopar d'inici de viatge prop de Camurac amb el Sanvi, i ara ja s'acaba l'any, però el somni continua endavant. Fot-li gasto i continua fent-nos conèixer món amb els teus pedals!

Molt bon any puta, sort i fins aviat!

Full gasssss!

12/31/2006 7:22 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

bon any jefazo

12/31/2006 8:41 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bon Any Nou Ferran!!

i salud per continuar pedalant i aconseguir el teu somni, per que la loteria re de re.

Un brindis a la teva salut , la de la teva família , i a tots els que et segueixen en aquest viatge.

La platja de Goa fantàstica !!

endavantferranpedalant!!

1/01/2007 3:08 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bon Any!!!Acabo de llegir la teva cronica de la india i he flipat bastant, tot i això sembla bastant ben parit o si més no curiós...Només 1pais aixi podia pinxar-te les rodes de la Spé!Au Cumpany cuida't molt i a pedalar fort!!!

GasSSS!!!!

1/01/2007 8:33 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Salut!! i aquest any nou segueix pedalant amb el mateix entusiasme contagiós com fins ara!

Vicenç

1/01/2007 8:34 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Et desitjo el mateix des d'Olot!
Molt bon any i fins aviat.

1/02/2007 12:17 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que gran, s'ha demostrat que l'humà és la màquina més perfecta.
Et desitjo un any 2007 plè d'èxits com estàs conseguint.

No tothom pot realitzar els seus somnis i tú aquí estàs, Gran, molt Gran !!!!

desde Olot, els xukurs!!!

1/02/2007 12:10 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Que el millor que t'hagi passat al 2006 sigui el pitjor del 2007. Molts ànims i endavant...
Tonet i Montserrat (Canillo)

1/02/2007 12:23 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Boooonnnn any !
Una cosa queda clara: els aventurers i els "pedalamons" també us preneu vacances. Goa, que segons les imatges fa pinta de lloc collonut i amb platja, es el teu destí vacacional de nadal. No està gens malament, no senyor.
El xou del aeroport de medalla. Un es pot imaginar el numeret i la primera cosa que bé al cap es un episodi de Mr. Bean. La punxada, una gran putada, però vistes les carreteres del país...que pintin les ratlles collons !!! jajaja.
El barber..., sense comentaris, apunta estil, no m'imagino el nostre Paco aixi...,jodó !
Bé xaval a disfrutar i resta pendent la pujada exterior en bus o en tren (opcional). Esperem la foto.
Una abraçada.
Paco Buil & familia

1/02/2007 7:44 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bon any Ferran,
"Any nou, vida nova" diuen. Per a tu la nova vida ja fa dies que la tastes però aquest nou any astronòmic t'ha fet entrar en noves terres, i quines terres oi?
Si ocasionalment necessites solitud, ho tens clar! Potser necessitaràs els consells d'un bon savi, d'aquells que corren per aquí i que semblen mil·lenaris, per iniciar-te en l'art de la meditació i així poder-te allunyar del tumult humà.
No res, que ja has obert la porta de l'extrem orient i aquest nou món que se't presenta ja es teu.
Impregna-te'n però sobretot cuida't.
Pensem molt en tu i que aquest 2007 que tot just iniciem, t'aporti tot allò que tu desitges.
Una abraçada,
Ramon i Maribel

1/03/2007 12:49 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

bones Ferran!
ja vec que les aventures per India han començat!!de moment, pinta bé, no?
Jo me fotut uns quants riures amb la teva arribada a l'aeroport, i lo de 'Nathional Highway', pero era d'esperar aixo de les carreteres.

no sé ara per on estaràs, pero si encara estàs per Goa, un consell: si pots, acostat a Palolem, un poblet costanet molt guapo, i q ara deue star ple de turistes, pero unes platges molt guapes; sino, més al sud: Gokarna, més trankil, i mb unes platges i llocs tranquilets (Ohm beach), pero per anar-hi en bici em penso que algo complicat...

esperant més noticies teves,

molt bon any desde Barcelona, i a seguir disfrutant per India!
salut campió.

1/03/2007 2:27 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bon Any Nou Ferran!!!
Que tot continuï com fins ara, es a dir, genial!!!
Cuidat molt, i ja ens veiem molt aviat!!!
Petons.

Sílvia Roig

1/03/2007 9:22 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Chechuuuuu! Bon any! Continua a tope!!!
Cuidat força! una abraçada.
Miquel

1/04/2007 6:32 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

feliz año nuevo !!!! y felices reyes esopero que te haigas comido el pastel de jajajaj bue no nada que sigas haci a tope un beso gande ari

1/06/2007 9:41 p. m.  
Blogger Cris Pérez-Vàzquez said...

Eiiip nen! Feliç any!

Que les carreteres siguin un caos ja deus estar acostumat, total a Andorra no són massa diferents...

He estat de viatge uns dies i havia desconnectat, però ja torno a estar per aquí seguint les teves peripècies.

Un petonàs campió!

Et segueixo!

Cris

1/06/2007 11:32 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

HOLA FERRAN, SOC EN JOAN SOLE (DE LA rfep)T'EN RECORDES DE MI SUPOSO. REB UNA FORTA ABRAÇADA I MOLTA SORT LA RESTA DEL VIATGE, M'HO LLEGIT TOT I ES FASCINANT. ENHORABONA PER COMPLIR EL TEU SOMNI

1/08/2007 4:57 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ja sé que arriba amb una mica de retard però et desitjo molt bon any Ferran. Continua fent-nos somniar amb els teus relats i disfruta cada segon d'aquesta magnífica aventura. Som el que fem i no el que tenim.
Apa siau amic.

1/08/2007 6:11 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola ferran, molt bon any 2007 i molta sort en aquesta fantàstica aventura!!!!
jo sóc la beti, però no ens coneixem... també vaig estar pedalant l'any passat amb el meu company per asia durant 9 mesos, i en veure les fotos m'agafa una anyorança bestial!!! nosaltres també vam passar el nadal a la india (però a ooty on feia algo més de fred i almenys ens recordavem una mica més d'andorra, enmig de les muntanyes). en fí, si necessites informació, suport moral o algun consell només cal que ens ho facis saber. pots consultar el nostre blog si et serveix d'ajuda: www.pedalsasia.blogspot.com
o sino et passo el meu mail: beti@andorra.ad
moltíssima sort i felicitats pel blog

1/09/2007 12:44 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

estimat ferran,
espero k tot segueixis tan b com ara i k puguis disfrutar de la teva aventura
ja em llegit la carta que ens vas enviar i ens va fer molta ilu i gràcia per lo del cimtrom i transiliums
rep una forta abraçada de la teva cosina mariona

4/03/2007 7:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola Ferran ! m' impressiona la teva constancia i el seguir endavant en llocs que l' anima moltes vegades s' et cau a terra,...segueix fent el que diu el teu cor i, endavant, ... ets un campio i persona a seguir per a molts

4/03/2007 9:15 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home