09 enero, 2007

Any nou, vida nova!!!

Bones familia!!!

Any nou vida nova perque ja he marxat de les platges de Goa, i ja m'he "cascat" un bon "ve de deu" de quilometres!!! Per lo demes, el 2007, igual que el final del 2006, la autentica "vidorra" del cicloturista. Si esteu pencant, potser es dur,... pero es "tal cual"!

Sortint de les platges,... com que diuen que "la cabra tira al monte", doncs cap a les muntanyes, directe! He estat a les cascades mes altes de la India (o aixo diuen), tot i que actualment no estan en el seu millor moment, perque des del setembre que no plou,...
Tot i aixi, va ser una visita interessant, i relaxant,... ja que tots els turistes seguien a la platja i les Jog Falls estaven prou tranquiles.

Be, algunes fotos de les cascades en questio!




Arribada a la zona,.... posta de sol, humitat,... i ple de mosquits!!! jajajajaja!!!

Vista general des de dalt de les cascades,....




I des de baix!

En el cami al peu de les cascades, una bona llico de la India i la seva gent. Families senceres, amb nens i tot, caminant descalcos per les relliscoses pedres de baix de tot, amb els seus vestidets,... I puc assegurar que era un cami "de mal caminar",... en el que a occident recomanariem sola Vibram,.... i ple de consignes que aqui no existeixen ni falta que els hi fan!

Despres de les cascades, altre cop "carretera i manta" .... i palmeres!!! Sempre palmeres!!!

De cami cap a Hampi, un lloc bastant historic en la cultura i civilitzacions hindus i musulmanes,... Be, que no us donare "la tabarra" amb la historia del lloc, tan sols que esta ple de temples hindus de bastanta antiguitat,.... I com a tots els llocs turistics, tambe ple de locals intentant vendre qualssevol cosa (des de raspalls de dents a carrets de fer fotos, passant per cocos, curry,....) per mirar de "fotre la pua" amb el canvi, o amb el producte,.... realment "la hostia"!!! Pero tot i aixi, te el seu encant.

Tambe hi ha moltes formacions rocoses curioses, i....... evidentment turistes fent: el turista!!!

Els carrers i carreteres segueixen sense parar de sorprendre'm,...

A la foto, una familia de porcs senglars rostant deixalles, que a la vegada han de compartir amb vaques, gossos, gallines, pollastres,...

Es una imatge tipica a la India, on inclus les vaques, tot i ser sagrades estan als ossos, i es fan un fart de arrossegar carros, eines de llaurar,.... les nostres no tenen res de sagrades, pero no foten "ni l'ou", quina diferencia!

I per la cerretera, segueixo fent "colegues":

Sempre molta gent, i sempre a punt de sortir a la foto!

La bicicleta, remolc, i tot el "xou", segueix causant molta espectacio, crec que aqui mes que enlloc, potser perque son realment molts! Fins al punt que, sense exagerar gens ni mica, cada vegada que poso el remolc a la bici (matins) o el trec (tardes / vespres), es poden arribar a aglomerar al voltant de la bici entre 20 i 30 persones que unicament miren,.... es brutal! I com que la gent porta a gent, doncs com mes estona tardo a tenir-ho tot a punt, doncs mes i mes gent va arribant a mirar "l'occidental (a vegades els nens em criden "America") que fa coses rares".

Inclus ara mateix, al meu darrere (inlus a vegades sento el seu ale al clatell) hi ha 4 locals que no paren de mirar tot lo faig a l'ordinador,....

Realment, hi ha moments on s'ha de tenir una paciencia de sant, pero tambe tenen moments molt divertits!!!

Per acabar, no vull tancar el capitol sense fer una mencio especial als amics de Olot. Resulta que els XUKURS (xukruts pels amics, jajajaja) m'han fet arribar aquesta foto:

Les meves sinceres mil gracies!!!

Pedalem tots junts! Fullgasss!!!!

Fins al proper capitol familia!!! Me'n vaig a recolectar histories per explicar!!!

Feu bondat!

16 Comments:

Anonymous Anónimo said...

bon any, no ser, peró el hippies anaven a buscar la espiritualitat a la India, amb tanta gent no ser on la trovaben... devien ser els tripis ;)

1/09/2007 4:17 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ei nen!
Tu no paris que això cada cop es fa més interessant.
Nosaltres des de La Seu, i morts d'enveja com ja saps, et volem desitjar un Bon Any.
Segueix fent-nos "dentetes" amb tots aquests llocs tan guays i disfruta'ls a tope tu que pots.
Una forta abraçada de tots els nens del Cadí i molts d'ànims.

1/10/2007 12:04 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Bones Ferran!!
Anim que això ja ho tens fet...però per lo que veig als teus escrits igual...has de allargal-lo una mica,je,je...crec que tu estas disfrutant "de lo lindo".
Quan vaig estar a l'India, tenia les mateixes sensacions que tu, la diferencia es que erem 2 noies i jo...imagina, tots els indis mirant les nenes com si no haguesin vist una dona mai a la vida, elles super tallades (sobretot al principi) però ells son així. INDIA IS DIFERENT.
Suposo que ja tant dit que "tot es possible a l'India".
Bon any nou!!!

1/10/2007 1:08 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Tio, t' admiro. La India i jo no varem tenir bon rotllo i mai amb la meva vida i tornarè. Ja ho diuen...ho hi tornes enamorat o no hi tornes mai mes,...avui hem parlat amb el Marc i no vegis l' orgullos que està de tenir un germà fent l' indio.Molts petons del Lluc i anims molts anims dels pares del "susodicho"Bon any nou i que mes dir-te....campeò !!!!

1/10/2007 9:59 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

www.unany.com, aquesta es l'historia d'un freak com el ferran (aixo si, sense l'heroicitat de pedalar) fa tres anys. passa per alguns dels llocs on ha passat i on ha de passar el vostre heroi.
ja saps, ferran, anima't i escriu un llibre al tornar!

salut i força

1/11/2007 10:07 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Molt bon any jabalí!!
fins fa unes setmanes encara em donava la sensació que pedalaves aquí al costat, però ara ja no et puc ensumar collons...jajaja!!!
em dóna la sensació que t'estàs llegint llibres hi tot de la culturilla de per on passes!!no se'ns tornis intelectual...preferim un rústic i salvatge ben curtit jajaja!
apa cuida't molt i una forta abraçada!!

1/11/2007 3:08 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

molt bon any de tota la familia Haro-torne. fa dies que no et seguiem per problemes informàtics i deu ni do la feina que has fet. La nostre mes sincera admiració. Molts records.

1/11/2007 11:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola kulete!!! lo mejor del viaje ya empezo disfruta mucho de esa cultura que es exsotica y extraña ala vez pero que nos enseñan cada dia a disfrutar de una manera que ellos solon saben hacerlo cuidate mucho y sigue tan a tope como siempe si bsot.ariela

1/12/2007 9:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

FERRANPEDALANTBONANY2007 !!!!!!

Si l'intinerarri que fas es collunut, els escrits que fas els igualan o superen ...
Si tens ocasió, pasat per un club d'hoquei i posat els patins, avans d'arribar al desti.

JOAN

1/16/2007 11:07 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

recuerda que siempre es bueno que haya un sueño por el que luchar. SIEMPRE PARA ADELANTE!!!!!!

sigue asi, ánimo pastor!!

un besazo

1/18/2007 8:04 a. m.  
Anonymous Anónimo said...

Ferran! si dius k alla no plou desde el setembre...aki a Andorra no hi ha massa diferencia tampoc...bé, al temps han dit k potser pot "nevar" el dimarts! aixi k arriba rapid a la xina i a Andorra a skiaar i a patinaar! noiet molta sort, cada dia et falta menys! petooons wapu!

1/19/2007 7:09 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

tornu a ser jo, la Laura! Bé respectant el k vaig dir...dilluns va plure na miketa i va nevar per les muntanyes, no et pensis k es massa perque s'ha fos quasi tot!
(els seniors no van gens malament) jeje au a pedalar ben fort i d'aki poc a la xina! petons "avanturero"!!!!!

1/26/2007 7:23 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Esttimat farran esperem que et bagi tot molt be i que estigis d'allo mes animat i que tornis aviat
dels teus avis de mollerussa

2/03/2007 6:45 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

ola ferran veiem que estas molt be i que estas fet un ome de tan valent i tan temps que no et veiem i que estas am ànims d'arribar mes lluy , però nosaltres et volem veure
una abraçada dels teus avis de mollerussa

5/05/2007 11:27 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola

5/06/2007 6:00 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

hola

5/06/2007 6:00 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home